ここには、どこにもない時間があります。
ただ、おいしい料理やコーヒーがあるだけじゃない。
ただ、心地よい空間があるだけじゃない。
ここに来た人が、なんとなく
「いい時間だった」と思えるような、
そんな場所。
時間を忘れるための場所。
ひとりでそっと過ごすのもいい。
大切な人と話すのもいい。
特別なことをしなくても、
ここにいるだけで、特別な気分になれる場所。
「ここにしかない」と言い切れる場所を、つくります。
where
そこでも、あそこでもなく、ここに。
あなたが帰ってくる「おいしい居場所」として、
いつでも待っています。
There is a time here that you won’t find anywhere else.
It’s not just good food and coffee.
It is not just a comfortable space.
It is a place where people who come here
can somehow feel that they had a good time.
A place to forget time.
A place where you can spend time alone.
Or to talk with your loved ones.
A place where you can feel special just by being here,
without doing anything special.
We will create a place that you can say, “Only here.”
where
Not there, but here.
We are always waiting for you as a
“delicious place” to come back to.
学生時代の飲食店でのアルバイトをきっかけに、飲食の世界に。
都内数店舗で勤務したのち2018年 下北沢のワインバーで勤務し、
イタリアの郷土料理と自然派ワインに薫陶を受ける。
2020年に参宮橋 リストランテ Regaloで働き始める。
Regaloでは4年間 スーシェフ(二番手)としてミシュラン1つ星の維持に貢献。
同じくミシュラン掲載店舗でもある系列店AUDACEではシェフを務めた。
イタリア料理のアプローチを大切にしながら、自由な発想でおいしさの向こうにあるおもしろさ、楽しさを盛り込むことを意識している。
Kobayashi started his career in the food and beverage industry by working part-time at a restaurant when he was a student.
After working at several restaurants in Tokyo, he started working at a wine bar in Shimokitazawa in 2018, Kobayashi was trained in Italian regional cuisine and natural wines.
In 2020, he started working at Sangubashi Ristorante Regalo.
In Regalo, he worked as a sous chef (second chef) for 4 years and helped the restaurant to maintain its 1 Michelin star.
He also served as chef at the affiliated restaurant AUDACE, which is a Michelin Bib Gourmand restaurant.
While respecting the approach of Italian cuisine, he is conscious of incorporating fun and enjoyment beyond the deliciousness with free ideas.